Avaleht

Doris Tääker

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Režissööri I assistent
Režissööri assistent
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Režissööri assistent Eestlane
2019 "Virago" Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "Alo" Teleseriaal Režissöör
2017 "Kodu" Tudengifilm Produtsent
2017 "Merivälja" Teleseriaal Tegevprodutsent Riina
2017 "Ülal" Tudengifilm Produtsent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Režissööri assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Režissööri I assistent
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Ehitaja
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Režissöör
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Koreograaf
2013 "Maja, mis peegeldab ajalugu" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Peaosa" Tudengifilm Režissöör
2013 "Põud" Tudengifilm Režissööri I assistent
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Klapp
2012 "Ellawood" Tudengifilm Režissöör
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
2012 "Renessanss" Tudengifilm Klapp
2012 "Tähetund" Tudengifilm Režissööri assistent Noorpoliitik
2012 "Vaba maa" Tudengifilm Režissööri I assistent
2011 "Kõik on võimalik" Tudengifilm Klapp
Režissööri assistent
2011 "Mereröövlimäng" Tudengifilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm