Avaleht

Kadri Kuusler

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Kunstnik
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Kunstnik
2015 "Bänd" Tudengifilm Kunstniku assistent
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Koit" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Kunstniku assistent
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Ehitaja
2012 "Raudteejaam" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Renessanss" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm