Avaleht

Kadri Kuusler

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Öölapsed " Mängufilm Kunstnik
2019 "Mehed" Mängufilm Kunstnik
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Kunstnik
2015 "Bänd" Tudengifilm Kunstniku assistent
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Koit" Tudengifilm Kunstnik
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Kunstniku assistent
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Ehitaja
2012 "Raudteejaam" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm