Avaleht

Jekaterina Abramova

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Operaatori assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Eriefektid
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Fookusevedaja
2018 "Pank " Teleseriaal Fotograaf
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Eriefektid
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Valgustaja
B-kaamera operaator
2017 "November " Mängufilm Valgustaja
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Elektrik
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm