Avaleht

Marika Korolev

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Lillepood" Teleseriaal Kaia Vilgo
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Luule
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Kiirabidispetšer
2009 "Anna ja Krukoljev" Tudengifilm Anna
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm dubleeris Esmeralda rolli
2008 "Kaasasündinud kohustused" Animafilm Naine
2007 "Magnus " Mängufilm Psühhiaater, Prostituut
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Barbi
1999 "Lurjus " Mängufilm Evelini õde
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Yan
1995 "McCulloc" Tudengifilm Paula
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) I jagu " Mängufilm Camilla
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) II jagu " Mängufilm Camilla
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Evelin Sumberg
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Eva

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm