Avaleht

Maria Kljukina

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Tõlkija
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Režissööri I assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Režissööri II assistent
2019 "Uued algused" Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "Portugal " Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Režissööri II assistent
2017 "9mm" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Režissööri I assistent
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Tõlkija
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Režissööri II assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Režissööri II assistent
Režissööri I assistent
2015 "Keeris" Teleseriaal Režissööri assistent
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Režissööri assistent
2015 "Nadja" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Režissööri assistent
2014 "Crazy Daisy" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Näitlejate valija
2014 "See õige" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Režissööri I assistent
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Produtsent
Tootmisjuht
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm Produtsendi assistent
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Produtsent
2013 "Kolm" Tudengifilm Režissööri I assistent
Klapp
2013 "Kolmas" Tudengifilm Režissööri assistent
2013 "Öine vahetus" Tudengifilm Klapp
2013 "Puberteet" Tudengifilm Režissööri assistent
2013 "Süütu" Tudengifilm Klapp
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Näitlejate valija
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Produtsendi assistent Inimene parklas

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm