Avaleht

Teet Konksi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Hilisõhtune Naansense" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Väekas smuuti" Tudengifilm Operaator
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Operaator Türisalu pangal
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Operaator
2007 "Kohtumisi pikal metsateel" Muud liigitused Operaator
2007 "Kommertslik hooldusraie" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Loodussäästlik planeerimine metsamajanduses" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Hajameelselt abielus" Teleseriaal Operaator
2005 "Karula rahvuspark" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Rannaniitude laulud" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Õhtumaa kaduvad liigid" Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
Operaator
2004 "Sõjapealik" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Röövel Ööbik" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm