Avaleht » Filmitegijad

Martin Vinkel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Stressist tugevamaks" Populaarteaduslik film Helioperaator
2021 "Vaino Vahingu päevaraamat" Dokumentaalfilm Helioperaator
2013 "Veregrupp" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helirežissöör platsil
2012 "Tšernobõli samuraid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2011 "Must kast" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2010 "Normaalne inimene" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Helioperaator
2010 "Üleriigiline õnn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2009 "Kummikaru" Dokumentaalfilm Helioperaator
Helikujundaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm