Avaleht

Vambola Vällik

Vaata ka Vambola Velli-Vällik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Helioperaator
1998 "Euroopale lähemale" Muud liigitused Helirežissöör
1997 "Ja saagu teid palju kui liiva meres" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1997 "Läänemaa teedel" Muud liigitused Helirežissöör
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Kollektiivleping koolides ja lasteaedades" Muud liigitused Muusikaline kujundaja
1996 "Protokoll" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1995 "Armuavaldus" Telemängufilm Helirežissöör
1995 "Eestimaa ja Liivimaa mõisad ning suguvõsad " Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Jõulud Leninita" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm