Avaleht » Filmiliigid

Ainus pühapäev (1990)

Filmi originaalpealkiri: Единственное воскресенье

Telemängufilm | Draama Kestus: 68:10

Bibliograafia

1990

Vaher, V. (1990). Rocco ja ta vend. Eesti Ekspress, 2. nov, lk 5.
Kivastik, M. (1990). Hingetaud – mulje filmist. Teater. Muusika. Kino, nr 12, lk 24-27.

1991

Karro, T. (1991). Eesti mängufilmi new wave? Päevaleht, 16. veebr.
Schutting, G. (1991). Ainus pühapäev. Õhtuleht, 22. märts.
Шуттинг, Г. (1991). Единственное воскресенье. Вечерний Таллинн, 22. märts.

2004

Orav, Õ. (2004). Tallinnfilm II. Mängufilmid 1977-1991. Tallinn: Eesti Entsüklopeediakirjastus, lk 572-577.

2009

Oja, M. (2009). Mällu tätoveeritud asjad. Teater. Muusika. Kino, nr 3, lk 109-117.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm