Home » Filmmakers

Endel Haasmaa

Endel Haasmaa

Filmography

More
Year Film title Type Crew Actor
1988 "Narva kosk I seeria" TV feature Content Editor
1988 "Narva kosk II seeria" TV feature Content Editor
1987 "Rahutud inimesed" Documentary Screenwriter
1985 "Ühe päeva kohtumised" Documentary Content Editor
1982 "Tsemendist tugevam" Documentary Content Editor
1981 "Laanekuningad (Хозяева леса)" Documentary Content Editor
1981 "Maa keset merd" Documentary Content Editor
1981 "Olümpiatuli Tallinnas" Documentary Content Editor
1981 "Uued horisondid" Documentary Content Editor
1980 "Kahekümne nelja tunni reportaaz" Documentary Content Editor

Partners and Sponsors

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm