Home » Filmmakers

Eva Püssa

Eva Püssa

Photos (2)

More

Filmography

More
Year Film title Type Crew Actor
2020 "Dawn of War" Feature film (Häälnäitleja)
2019 "Mehed" Feature film Eda, Pille-Riini sõbranna
2018 "Deserved Happiness" Feature film
2017 "Miriam at the Lakeside" Animation (hääl)
2016 "Doktor Silva" TV Serial Amelii
2016 "Miriam’s Hen’s Dream" Animation (hääl)
2015 "Miriam’s Stray Dog" Animation (hääl)
2013 "Daisy Petal Game II: The Photo" Feature film Raineri ema
2013 "Miriam's Kite" Animation (hääl)
2012 "Demons" Feature film Inga

Partners and Sponsors

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm