Avaleht

Eve Gutmann

Eve Gutmann

Vt ka Eve Gutmann-Valme

Kostüümikunstnik Eve Gutman-Valme on sündinud 10. jaanuaril 1985. aastal. Ta õppis 1992–2004 Tallinna Laagna gümnaasiumis ja 2004–2011 Euroakadeemias, kust sai bakalaureusekraadi moedisaini erialal. Töötanud NO99 (2004–2008) ja Eesti Draamateatris (2013–2015), praegu tegutseb vabakutselise kostüümikunstniku ja stilistina. 2018. aastal pälvis EFTA nominatsiooni kostüümikunstniku kategoorias filmi "Minu näoga onu" eest.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Kostümeerija
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Kostümeerija
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Kostümeerija
2012 "Puhastus" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2011 "Teine pirukarööv" Tudengifilm Kostüümikunstnik
Grimeerija
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Kostümeerija
2010 "Minu Laialdased Teadmised Liblikapüüdmisest" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2010 "Põrgu ekspress" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2010 "Protsess" Tudengifilm Tütarlaps
2009 "Koolja" Tudengifilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm