Avaleht

Darta Putnina

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Tootmisassistent
2015 "Öised linnud" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Režissööri I assistent
Grimeerija
2012 "Juuksekoguja" Tudengifilm Produtsent Ettekandja
2011 "Liikumapanev jõud" Tudengifilm Helirežissöör
2011 "Mõistlikud inimesed" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Vanapagan ja Ants" Tudengifilm Helirežissöör
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm