Avaleht

Heli Jürisson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Afgaan" Tudengifilm Klapp
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Platsi administraator
2016 "Teesklejad" Mängufilm
2015 "Bänd" Tudengifilm Produtsent
2015 "Elo" Mängufilm Tootmisjuht Pesunaine
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Näitlejate valija
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Produtsent
2015 "Vandenõu" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Näitlejate valija
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Külaline

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm