Avaleht

Roald Johannson

Roald Johannson

Ajakirjanik ja saatejuht Roald Johannson on sündinud 5. märtsil 1979. aastal. Ta lõpetas 1997. aastal Tallinna Ühisgümnaasiumi ja õppis 1997–2002 Tallinna Ülikooli Õigusakadeemia (endine Akadeemia Nord) õigusteaduskonnas. Ta on töötanud spordireporterina Sõnumilehes 1999–2000, siseuudiste reporterina ETAs 2001–2003, toimetaja ja saatejuhina ETVs (Aktuaalne Kaamera 2003–2007, Pealtnägija 2007–2015 jm) ning alates 2015. aastast saatejuhina Kanal 2-s.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Jaanipäev" Dokumentaalfilm Toimetaja
Reporter
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Migratsiooniametnik
2017 "Täideviija" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Reporter Türisalu pangal
2009 "Pole Hullu" Tudengifilm Saatejuht
2008 "Teine tulemine" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm