Avaleht

Rainer Kask

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Monteerija
2005 "Afganistani armid" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2005 "Kotkaseire Eestis" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Igavene reliikvia" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Jäägermeister" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2004 "Õhtumaa kaduvad liigid" Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
On-line montaaž
2004 "Sundasunik" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Elu läbi metsa" Muud liigitused Monteerija
2003 "Kask - tavaline ja tavatu" Muud liigitused Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm