Avaleht

Juhan Ulfsak

Juhan Ulfsak

Näitleja ja teatrilavastaja Juhan Ulfsak on sündinud 18. aprillil 1973. aastal Tallinnas. Ta lõpetas 1995. aastal näitlejana Viljandi Kultuurikolledži (kus on hiljem töötanud näitekunsti õppejõuna), täiendades samaaegselt end ka Helsingi Teatrikõrgkoolis. Aastast 1998 on Ulfsak näitleja Von Krahli Teatris. Aastate jooksul on ta töötanud paljude eri lavastajate ja teatritruppidega Eestis ja välismaal. Näitlejana on ta pälvinud oma töö eest mitmeid auhindu (Eesti teatriauhindade parima näitleja preemia 2012. aastal jm). Ta on ka tunnustatud filminäitleja, olles töötanud Veiko Õunpuu, Rainer Sarneti ja Pirjo Honkasaloga. Lavastajana on Juhan Ulfsak teinud olulisi töid Von Krahli Teatris, Teatris NO99 ja Draamateatris, tõlgendades Lars von ...

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Virago (tootmises)" Mängufilm
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Raiesmiku Raivo
2018 "Pank " Teleseriaal Režissöör
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Paul Varik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Aleksander Kross (Süütu)
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Juulius
2015 "Roukli" Mängufilm
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Zäk
2012 "Üksik saar" Mängufilm Olaf, professori poeg
2011 "Idioot" Mängufilm Ippolit

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm