Avaleht

Andres Keil

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karl ja Carla (tootmises)" Mängufilm Režissöör
2017 "Katk" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
Värvimääraja
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Fotograaf
2014 "Kellele lüüakse pulsikella" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Värvimääraja
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Ervin
2013 "Hakkab jälle pihta" Teleseriaal Toimetaja
2013 "Paberist linn" Dokumentaalfilm Stsenarist
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Stsenarist
2012 "Folk juu!" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Pervert
2006 "Soome tööle" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm