Avaleht

Joosep Jürisson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Valgustaja
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kärumehe assistent
2017 "Sangarid " Mängufilm Operaatori II assistent
B-kaamera operaator
2015 "Aeg on Sibul" Tudengifilm Operaator
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Kärumees
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Valgusmeister Mustlane
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Disainimajakas" Tudengifilm Valgusmeister
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm