Avaleht

Martin Männik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Maran" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Konsultant
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Monteerija
Poomioperaator
Eriefektid
2017 "Tabamata Ime " Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Monteerija
2015 "Anagama" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Jüri" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Need, kes julgevad" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Kahe maailma vahel" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Monteerija
Helioperaator
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Solaris" Tudengifilm Konsultant
2013 "Minut ja lammas" Dokumentaalfilm Monteerija
2013 "Rist ja viletsus" Dokumentaalfilm Monteerija
2013 "Veregrupp" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Monteerija
2012 "Allveelennud" Mängufilm Monteerija
2012 "Distants" Tudengifilm Monteerija
2012 "Folk juu!" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Jahis ainult naised" Dokumentaalfilm Monteerija
2012 "Seto saadik" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Monteerija
2012 "Viis nostalgiale" Tudengifilm Monteerija
2011 "Kahe tule vahel" Dokumentaalfilm Monteerija
On-line montaaž
2011 "KUKU: Mina jään ellu" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Monteerija
2011 "Linnatundra" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Monteerija
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm II monteerija
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Monteerija
2010 "Telegrammid Burjaatiast" Tudengifilm Monteerija
2009 "Koguja" Tudengifilm Monteerija
2009 "Vene suurus" Tudengifilm Monteerija
2008 "Inimestest" Tudengifilm Helirežissöör
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm