Avaleht

Kristel Tõldsepp

Kristel Tõldsepp

Produtsent Kristel Tõldsepp on sündinud 26. septembril 1974 Tallinnas. Lõpetanud 1992 Gustav Adolfi Gümnaasiumi hõbemedaliga. Õppinud 1992-96 Eesti Kõrgemas Kommertskoolis rahvusvahelise äri erialal (bakalaureus ärijuhtimises), 1995 läbinud Kopenhaageni Kõrgemas Kommertskoolis kursused juhtimisest ja rahvusvahelistest suhetest, 1997-99 õppis Tartu Ülikoolis majandusteadust (Magister Artium).

Osalenud arvukatel täiendkoolitustel: TV tootmine produtsentidele ja animatsiooni produtsentide koolitus 1998, 1999, 2001 Baltic Media Centre, Taani; Egmont Noorte juhtide koolitus 2000, 2001; animafilmide tootmine ja finantseerimine 2004, 2005, 2007 CARTOON, Germany; Screen Leaders koolitus 2012 Screen Training, Iirimaa.

Kristel Tõldsepp alustas oma karjääri 1993 ärijuhina nädalalehes Eesti Spordi Leht, 1994-95 töötas tegevdirektorina tarbijalehes Kulutaja ning 1995 turundusosakonna projektijuhina firmas ...

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sipsik (tootmises)" Animafilm Produtsent
2017 "Talvelugu" Animafilm Produtsent
2013 "Suur maalritöö" Animafilm Produtsent
2011 "Mis mõttes?" Animafilm Produtsent
2009 "Kui ma oleksin suur 2" Animafilm Produtsent
2006 "Kui ma oleksin suur" Animafilm Produtsent
2006 "Väike lühinägelik boamadu" Animafilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm