Avaleht

Rein Kalmus

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Georg " Mängufilm Dekoraator
1993 "Suflöör " Mängufilm II operaator
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm II operaator
1991 "Surmatants " Mängufilm II operaator
1989 "Inimene, keda polnud " Mängufilm Operaatori assistent
1989 "Minu Virumaa" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Operaatori assistent
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm II operaator
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm II operaator
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm II operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm