Avaleht

Rein Karemäe

Rein Karemäe

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Krooni aeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
1992 "Lugu eesti paberist " Dokumentaalfilm Režissöör
Reporter
1990 "Balti küsimus " Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
1989 "Balti tee" Dokumentaalfilm Operaator
1983 "Lurich " Mängufilm Berglund
1983 "Lurich" Reklaamfilm Berglund
1983 "Võõras mure " Dokumentaalfilm Stsenarist
Reporter
1981 "Hekto" Dokumentaalfilm Stsenarist
1980 "314 meetrit televisiooni" Dokumentaalfilm Stsenarist
1980 "Teekond konservitsehhist roosiaeda ehk osa tõde Simo Nõmmest" Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm