Avaleht

Reet Kasesalu

Reet Kasesalu

vaata ka Reet Martinson

Kroonika- ja dokumentaalfilmide režissöör Reet Kasesalu (Martinson) on sündinud 4. mail 1929 Narvas. 1949 pääses ta Eestist esimesena õppima Moskvasse Üleliidulisse Riiklikusse Kinematograafiainstituuti, mille režiiteaduskonna lõpetas 1955 (tema diplomitööks oli ringvaade). 1953–1989 töötas Tallinna Kinostuudios (hilisemas Tallinnfilmis) peamiselt kroonikafilmide režissöörina.

Loe edasi

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Serveerimislaud" Reklaamfilm Režissöör
1987 "Kuivade pahtelsegude kasutamine" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1987 "Sõprus avab võimalused" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Gonorröa iseravimise ohtlikkus" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Haigete kodune hooldamine" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Süntesaator Junost-21-string" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1985 "Ajalehe Rahva Hääl III rahvajooks Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1985 "Avariide ennetamine põllumajandustranspordis" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1985 "Jäätmevaba tehnoloogia Kirovi nimelise kalurikolhoosi kalatööstuses" Filmikroonika Režissöör
1985 "Kõik inimese heaks" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm