Avaleht

Irene Lään

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Eraelu" Dokumentaalfilm Stsenarist
1992 "Ma tahaksin kodus olla …" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Audirigent" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1989 "Kogu võim …" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Missa" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Koorifestival "Tallinn 1988"" Muusikafilm Dublaaži režissöör
1988 "Meie aja kangelane" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1988 "Suvekaubandus" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1988 "Volikiri Alo Mattiisenile" Dokumentaalfilm Režissöör
1988 "W. A. Mozart Missa C-duur" Muusikafilm Dublaaži režissöör
1987 "Garaaž" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1987 "Leivakivi" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1987 "Prelüüd" Muusikafilm Režissöör
1987 "Tung ja torm" Muusikafilm Dublaaži režissöör
1986 "Inimene ja kompuuter" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1986 "Kartuliküsimus" Dokumentaalfilm Režissöör
1986 "Sensatsioon" Telemängufilm
Muusikafilm
Režissöör
1985 "Alevimaastikud" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1985 "Kivised oodid. Jaak Soans 1985 " Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1985 "Kuidas metsa hõikad ..." Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1985 "Miinus 192 meetrit" Dokumentaalfilm Režissöör
1985 "Peadirigent" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1985 "Raudrohutee" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1984 "Elu nagu kümnevõistlus" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1984 "Kadriorg" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1984 "Lööme lugu lustipilli" Muusikafilm Dublaaži režissöör
1984 "Ringrada" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1983 "Järvelinn Viljandi" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1983 "Külamaastikud" Dokumentaalfilm Dublaaži režissöör
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Dublaaži režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm