Avaleht

Kalle Kadakas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Pangarööv " Mängufilm Milvi peigmees
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm II režissöör
1989 "Äratus " Mängufilm II režissöör
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Režissööri assistent
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Režissööri assistent
1987 "Madude oru needus " Mängufilm Režissööri assistent
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Režissööri assistent
1985 "Puud olid... " Mängufilm Režissööri assistent
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm