Avaleht

Jaak Jürida

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Kitseküla" Dokumentaalfilm Direktor
1993 "Laulutaadi lahkumine" Dokumentaalfilm Direktor
1992 "Pitirim Sorokini ülestunnistused" Dokumentaalfilm Direktor
1992 "Suur Tõll" Dokumentaalfilm Direktor
1991 "Saa vabaks, Eesti meri" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Ka Siber on olnud mu kodumaa" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Kangelastegu on vene keeles podvig" Dokumentaalfilm Direktor
1990 "Randlased" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1989 "Eesti mustakirju karja aretus " Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1989 "Paunkülast Paljassaarde I" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm