Avaleht

Tauno Sirel

Tauno Sirel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ott Tänak - The Movie" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Värvimääraja
2017 "Heldur " Dokumentaalfilm Värvimääraja
2017 "Väekas smuuti" Tudengifilm Operaator
2016 "Bonus track" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Meieküla Lood" Tudengifilm Värvimääraja
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Operaator
2011 "Must kast" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Operaator
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm