Avaleht

Madis Jürgen

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Emajõe veemaailm" Dokumentaalfilm Toimetaja
2006 "Lugu hobusest Palladium" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor
2004 "Laulatatud hobustega" Dokumentaalfilm Teksti autor
2003 "Järelevalveinspektor" Dokumentaalfilm Stsenarist
1999 "Loojangule vastu" Dokumentaalfilm Stsenarist
1996 "AS Nurmiko" Filmikroonika Režissöör
1996 "Duett kuuele jalale" Dokumentaalfilm Stsenarist
1996 "Eurolaul" Filmikroonika Režissöör
1996 "Hummuli kummitehas" Filmikroonika Režissöör
1996 "Kultuuritöötajate streik" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm