Avaleht

Toivo Juhkum

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1987 "Ehitajate suvemängud" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1984 "A. Müürisepa nimeline Kutsekeskkool" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1980 "Purjeregatt. Olümpia 80" Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
Operaator
1974 "Autojuhid" Dokumentaalfilm Operaator
1974 "Kaarup tunnis. Karl Ader" Reklaamfilm Operaator
1969 "Leelo" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1969 "Merekalasadama ujuvkai montaaž" Filmikroonika Operaatori assistent
1969 "Superfosfaaditsehhi ehitus" Filmikroonika Operaatori assistent
1968 "Estiston-Usbekiston" Filmikroonika Operaator
1968 "Heeringaöö" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm