Avaleht

Volmer Kliimand

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Valgusmeister
2018 "Portugal " Mängufilm Valgusmeister
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Valgustaja
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Valgustaja
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Valgusmeister
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Valgusmeister
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal Valgustaja
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Tudengifilm
Mängufilm
Valgustaja
2012 "Puhastus" Mängufilm Valgustaja
2012 "Rat King " Mängufilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm