Avaleht

Meelis Aanja

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Tallinna Masinaehitustehas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaatori assistent
1988 "Nägemistrenažöör" Reklaamfilm
Muud liigitused
Operaatori assistent
1987 "Kas meid polegi olemas" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1987 "NSV Liidu rahvaõpetaja Kalju Teras" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaatori assistent
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Operaatori assistent
1983 "Eesti NSV ehitusmaterjalitööstus" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Operaatori assistent
1979 "100 aastat teatritegemist Pärnumaal" Filmikroonika Operaatori assistent
1979 "Nõukogude Eesti" Muud liigitused Operaatori assistent
1979 "Üleliidulised meistrivõistlused kelgutamises Cēsises" Filmikroonika Operaatori assistent
1979 "Uus treeningbaas Otepääl ja üleliidulised juunioride meistrivõistlused murdmaasuusatamises" Filmikroonika Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm