Avaleht

Kristel Leesmend

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Külli
2012 "Üksik saar" Mängufilm Haige naine
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Ilse
2008 "Doktor Kloun" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Ruudi " Mängufilm Haiglaõde
2003 "Fender Bender" Mängufilm Näitlejate valija
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Näitlejate valija
2003 "Lovesick" Mängufilm Näitlejate valija
1998 "Kired" Teleseriaal
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Eliisabet
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Kaubamaja müüja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm