Avaleht

Ain Lutsepp

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Salmonid. 25 aastat hiljem (tootmises)" Telemängufilm
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Eduard (hääl)
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Volli (Süütu)
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Linnapea
2012 "Deemonid" Mängufilm Ants
2011 "Idioot" Mängufilm Jepantsin
2010 "Pilvede all" Teleseriaal Albert
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Julius Saarepuu
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal peaarst dr. Zetli
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Eduard (hääl)
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Kirikuõpetaja
2005 "Generatsioon" Animafilm
1997 "Aaria " Mängufilm Parun Jonas von Richthoffen
1995 "M Klubi" Teleseriaal Majesteet
1994 "Tulivesi " Mängufilm Nymann
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Ernst
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Hubi
1992 "Luukas " Mängufilm Luukas
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Riina isa
1991 "Rahu tänav" Mängufilm
1991 "Rist" Mängufilm
1991 "Surmatants " Mängufilm Lübecki raehärra
1990 "Sügis " Mängufilm Tõnisson
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Kapten Horster
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Kapten Horster
1985 "Bande " Mängufilm Jeff
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Röövel
1983 "Lurich " Mängufilm Madis
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Jaan Lõoke
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Emil Udin

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm