Avaleht

Indrek Volens

Operaator Indrek Volens on sündinud 30. novembril 1973. 1992 lõpetas Tallinna Järveotsa keskkooli, 1993 – 1994 õppis Tallinna Tehnikakoolis ja 1994 – 1996 Tallinna Sidekoolis fotograafia erialal.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2002 "Hing sees" Animafilm Operaator
2002 "Jõehobu Jõksu lood" Animafilm Monteerija
2002 "Rebasenaine" Animafilm Operaator
2001 "Tulelaeva kulid" Animafilm Operaator
Monteerija
2000 "Amet - homo" Tudengifilm Operaator
2000 "Lustisõit" Tudengifilm Režissöör
1999 "Terasratsanik" Dokumentaalfilm Monteerija
1999 "Voonakese viimnepäev" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "American dream" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm