Avaleht

Vambola Velli-Vällik

vaata ka Vambola Vällik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Mina, Lennart Meri..." Dokumentaalfilm Helirežissöör
1993 "Talujutud maa ja taeva vahel" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1982 "Jaan Oad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1976 "Kodurand" Muusikafilm Helirežissöör
1973 "Kõrgepinge" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1973 "Vana valss" Muusikafilm Helirežissöör
1972 "Inimeselt inimesele" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1972 "Kalmeri laulud" Muusikafilm Helirežissöör
1972 "Kuidas kalamehed elavad" Muusikafilm Helirežissöör
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Reportaaži helimees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm