Avaleht

Meelis Veeremets

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Hea karjane" Mängufilm Operaator
2018 "Köögis" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Pank " Teleseriaal Operaator
2017 "Jää" Mängufilm Allveevõtete operaator
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Operaator Noormees vannis
2016 "Vigala Sass - viimased lindid" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Kristus elab Siberis" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Operaator
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Operaatori I assistent
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Risttuules" Mängufilm Operaatori II assistent
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Operaator
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Operaatori assistent
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Fotograaf
2012 "Allveelennud" Mängufilm Operaator
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Saarte värvid" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Operaatori assistent
2011 "Kartuli Wabariik" Dokumentaalfilm II operaator
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Operaatori assistent
2011 "Tallinna kilud" Mängufilm
Muud liigitused
Operaator
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Valgustaja
2010 "3,2,1 - ilus hüpe" Dokumentaalfilm II operaator
2010 "Auk nr 8" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Kalevite kanged pojad" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Ma elasin Eesti Vabariigis" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Operaator
2009 "Krantsid" Tudengifilm Operaator
2009 "Pimendus" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm