Avaleht

Aare Varik

Tele- ja filmioperaator Aare Varik on sündinud 21. veebruaril 1961 Tallinnas. Ta lõpetas 1979. aastal Tallinna 24. Kunstikeskkooli ja õppis 1982 – 1983 Tallinna Pedagoogilises Instituudis tööõpetuse erialal. 1985 läbis ta teleoperaatorite kursused Moskva riiklikus televisioonis. 1983 – 1992 töötas Varik operaatorina Eesti Televisioonis, hiljem Reklaamitelevisioonis ja  teleproduktsioonifirmas Filmimees. 

Täiendamisel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Kadunud aegade elustaja Fredy Tomps" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Kabaree" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Unistuste agentuur" Teleseriaal Operaator
2009 "Soome lahe õed" Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Spe Fretus - lootusele tuginedes" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Kohtumisi pikal metsateel" Muud liigitused Operaator
2007 "Kommertslik hooldusraie" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Loodussäästlik planeerimine metsamajanduses" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Eestlased Kremlis" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Mees meistrite linnast" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm