Avaleht

Britt Urbla-Keller

Britt Urbla-Keller

aka Britt Urbla Keller

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Graafiline disainer
2016 "Mausoleum" Mängufilm Plakatikunstnik
2015 "Liblikmees" Mängufilm Graafiline disainer
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Arvutigraafik
2012 "Deemonid" Mängufilm Kujundaja
2012 "Prügihunt ja superjänes" Teleseriaal Kunstnik
2005 "Äraoldud päevade summa" Dokumentaalfilm Kujundaja
2005 "Kõrini! " Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2005 "Surnumatja" Mängufilm Kunstnik
Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm