Avaleht

Mats Traat

Mats Traat

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Elulood" Dokumentaalfilm
Animafilm
Stsenarist
1990 "Sügis " Mängufilm Stsenarist
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Stsenarist
1987 "Tants aurukatla ümber II jagu" Telemängufilm Stsenarist
1985 "Puud olid... " Mängufilm Stsenarist
Kirjandusliku alusteose autor
1979 "Tuulte pesa " Mängufilm Konsultant
1975 "Indrek " Mängufilm Õpetaja
1973 "Ukuaru " Mängufilm Stsenarist
1967 "Viini postmark " Mängufilm Toimetaja
1966 "Tütarlaps mustas " Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm