Avaleht

Maarek Toompere

Vaata ka Marek Toompere

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal Produtsent
2015 "Krista lood" Teleseriaal Produtsent
2014 "A ja B" Teleseriaal Produtsent
2010 "ENSV" Teleseriaal Produtsent
2009 "Buratino" Mängufilm Monteerija
2009 "Mis su nimi on?" Mängufilm Monteerija
2008 "Rambikramp" Mängufilm Monteerija
2008 "Taarka " Mängufilm Monteerija
2007 "Põder Eestis" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm