Avaleht

Sulev Teppart

Sulev Teppart

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Raviarst
2015 "Afganistani projekt" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2014 "Päike on hea laps" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Kutsar
Autojuht Virnas
2013 "Songamissioon Mongoolias" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Psühhiaater
2010 "Oleg" Mängufilm Ohvitser
2006 "Meeletu " Mängufilm Kaitsja
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Teksti lugeja
2001 "03:07" Mängufilm Mees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm