Avaleht

Tambet Tasuja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Monteerija
2009 "Baruto - tõlkes kaduma läinud" Dokumentaalfilm Monteerija
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Monteerija
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Monteerija
2007 "Klass " Mängufilm Monteerija
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Monteerija
2007 "Sügisball " Mängufilm Monteerija
2007 "Vastutuulesaal" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Koostöö" Dokumentaalfilm Režissöör
2006 "Meeletu " Mängufilm Monteerija
2006 "Müümise kunst" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2006 "Sinimäed" Dokumentaalfilm Monteerija
2006 "Tühirand" Mängufilm On-line montaaž
2006 "Usaldus" Mängufilm Monteerija
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Monteerija
2005 "August 1991" Telemängufilm Monteerija
2005 "Deus ex Machina " Tudengifilm Monteerija
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm Monteerija
2005 "Kotkaseire Eestis" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Monteerija
2005 "Malev " Mängufilm Monteerija
2005 "Minu Eestimaa" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Sõber kaber" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Monteerija
2005 "Teine" Mängufilm
Muusikafilm
Monteerija
2004 "Kaetajad" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Lisaks toidule" Muud liigitused Monteerija
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm II monteerija
2003 "Hunt" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Monteerija
Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm