Avaleht

Eero Talvistu

Eero Talvistu

Produtsent Eero Talvistu sündis 4. märtsil 1976. aastal. Ta lõpetas 1994. aastal Tallinna 21. Keskkooli, õppis 1995–1999 Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis rahvusvahelist ärijuhtimist (BA), 2000–2002 Eesti Diplomaatide Koolis rahvusvahelisi suhteid ning alates 2008. aastast Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magistriõppes kultuurikorraldust ja -ettevõtlust. 2010–2017 täiendas end mitmetel produtsendikoolitustel ja töötubades. Alates 2007. aastast tegutses nii lühi- kui ka dokumentaalfilmide produtsendina (produktsioonifirmad Exitfilm, Lugukala jt), samuti kunstimänedžerina (Lind Keraamika Ltd. / Arro Keraamika). Lisaks aktiivsele tegevusele Eesti filmi- ja ettevõtlusmaastikul töötas Eero Talvistu Mondo lähetatud vabatahtliku eksperdina Birmas Shani osariigis haridustegevusliku organisatsiooni CRED juures.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Noored piiril" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2019 "Sõda igavatele seintele" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Isa Guy" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Kuuleb. Ei Kuule." Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2017 "Jää" Mängufilm Produtsent
2015 "Karmil pinnal" Dokumentaalfilm Produtsent
2015 "Näeme Tšetšeenias" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Side lõpp" Dokumentaalfilm Produtsent
Helirežissöör
Helikujundaja
2008 "Väljasõit" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm