Avaleht

Mati Talvik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2003 "Eesti vangla" Dokumentaalfilm Stsenarist
1997 "Piki Piibe maanteed I" Dokumentaalfilm Režissöör
1997 "Piki Piibe maanteed II" Dokumentaalfilm Režissöör
1997 "Piki Piibe maanteed III" Dokumentaalfilm Režissöör
1997 "Piki Piibe maanteed IV" Dokumentaalfilm Režissöör
1994 "Impeeriumi jäljed: Keemiline reostus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
1994 "Impeeriumi jäljed: Mehhaaniline reostus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
1994 "Impeeriumi jäljed: Paldiski 1994" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
1994 "Impeeriumi jäljed: Radioaktiivne reostus" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Panga asepresident
1984 "Moonsundi sügis" Dokumentaalfilm Režissöör
1982 "Nõukogude Eesti" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Muusad ei vaikinud " Dokumentaalfilm Režissöör
1981 "Piimamehed Põlvast" Dokumentaalfilm Režissöör
1979 "Linn põlevatel kividel" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1978 "Maarjamägi" Dokumentaalfilm Reporter
1978 "Vilma" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti lugeja
1977 "Naaberrannad" Muusikafilm Stsenarist
Reporter
1977 "Uus samm" Dokumentaalfilm Režissöör
1977 "Vabaõhukontsert" Muusikafilm Stsenarist
1976 "Kodurand" Muusikafilm Stsenarist
Reporter
1974 "Muusikafestival Pärnu-74" Dokumentaalfilm Stsenarist
Reporter
1974 "Uniafrica" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1973 "Kõrgepinge" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1973 "Purjed" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1970 "Duett-duell" Muusikafilm Stsenarist
1968 "ETKVL Moskvas" Filmikroonika Teksti autor
1968 "Soome kultuuri nädal" Filmikroonika Teksti autor
1968 "Suusahüppevõistlused suvel" Filmikroonika Teksti autor
1968 "TRÜ kehakultuuriteaduskonna aastapäev" Filmikroonika Teksti autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm