Avaleht

Jevgeni Supin

Jevgeni Supin

Produtsent Jevgeni Supin on sündinud 15. augustil 1976. aastal. Ta on õppinud 1983–1992 Tallinna 52. keskkoolis, 1992–1995 Tallinna Bakalaureuse Erakoolis, 1995–1997 Tallinna Bakalaureuse Erakooli kolledžis majandusõigust, 1997–2003 Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis elektroonilist meediat (BA) ning 2010–2011 Balti Filmi- ja Meediakooli dokumentalistika magistriõppes. Töötanud kujundaja-küljendajana mitmete ajalehtede juures, aastatel 2001–2005 monteerija ja montaažirežissöörina Northern Broadcasting Network OÜ-s ning 2005–2017 Balti Video OÜ tegev- ja vastutava produtsendina. Aastast 2013 on ta 360 Media OÜ - Zolba Productions juhatuse liige ja produtsent.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Produtsent
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Produtsent
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Tegevprodutsent
2015 "Keeris" Teleseriaal Tegevprodutsent
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Tegevprodutsent
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Tegevprodutsent
2011 "Kuld ja vask" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2008 "Dialoogid. Helilooja Valentin Silvestrov " Dokumentaalfilm Produtsendi assistent
2006 "Kassid" Teleseriaal Monteerija
2005 "Režii" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm