Avaleht

Maarja Sild

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Grimeerija
2013 "Kertu" Mängufilm Jumestuskunstnik
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Grimeerija
2012 "Puhastus" Mängufilm Grimeerija
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Grimeerija
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Juhendaja
Kunstnik-grimeerija
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Grimeerija
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Grimeerija Noor ametnik
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Grimeerija
2007 "Kinnunen " Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm