Avaleht

Heini Drui

Heini Drui

Dokumentaal- ja muusikafilmide lavastaja ning fotograaf Heini Drui sündis 7. juulil 1954 Tallinnas teatriininimeste perekonnas. Õppis näitejuhtimist Ed. Vilde nimelises Tallinna Pedagoogilises Instituudis. On töötanud 1975–84 Eesti Telefilmis režissööri assistendina ja režissöörina, 1990–92 Tallinnfilmis režissöörina, 1992–97 stuudios D. S. Film režissöörina ja produtsendina, hiljem vabakutselise filmirežissööri ja produtsendina.

Loe edasi

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2008 "Spe Fretus - lootusele tuginedes" Dokumentaalfilm Stsenarist
2003 "Horizon 2003" Reklaamfilm Režissöör
2002 "Lennuliiklusteeninduse ABC" Reklaamfilm Režissöör
2001 "Siberi õpetaja" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2000 "ABF" Reklaamfilm Režissöör
2000 "Eesti Muusikaakadeemia" Reklaamfilm Režissöör
2000 "Onako" Reklaamfilm Režissöör
2000 "Teerajajad" Dokumentaalfilm Režissöör
1999 "Tulekummardajad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm