Avaleht

Hilda Rütter

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1985 "Elurõõm" Muusikafilm Monteerija
1985 "Miinus 192 meetrit" Dokumentaalfilm Monteerija
1983 "Looduse kutse" Dokumentaalfilm Monteerija
1981 "Koit ja Hämarik" Dokumentaalfilm Monteerija
1981 "Mahtra pillimehed" Muusikafilm Monteerija
1981 "Ülemlaul" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Laulu sünd " Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Ühes peres" Dokumentaalfilm Monteerija
1978 "Laulab Mati Palm" Muusikafilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm