Avaleht

Ann Reimann

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Hüvasti, NSVL (tootmises)" Mängufilm Helioperaator
2019 "Virago (tootmises)" Mängufilm Helilooja
Helirežissöör
2018 "Pank " Teleseriaal Helirežissöör
Helioperaator
2018 "Sirgala südamed " Dokumentaalfilm Helilooja
Helirežissöör
Helioperaator
2018 "Tuulte tahutud maa " Dokumentaalfilm Helilooja
2017 "Elu kombinaadi keldris " Dokumentaalfilm Helirežissöör
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Helilooja
Helirežissöör
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Helilooja
Helirežissöör
Helioperaator
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Helilooja
Helioperaator
2016 "Kellapid" Teleseriaal Helioperaator
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Helioperaator
2016 "Õllerevolutsioon" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Liblikmees" Mängufilm Helirežissöör
Helioperaator
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
Helioperaator
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "Lihast ja luust" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Helirežissöör
2012 "Seto saadik" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Helioperaator
2012 "Vaba maa" Tudengifilm Helirežissöör
2012 "Viimane trubaduur" Tudengifilm Helilooja
2012 "Võõrsil" Tudengifilm Helioperaator
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilm Helirežissöör
2010 "Maja naisega" Tudengifilm Helilooja
Helirežissöör
2010 "Telegrammid Burjaatiast" Tudengifilm Helirežissöör
2009 "Ebaõnne talisman " Tudengifilm Helilooja
"KuuKu kontakt" Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm